Известие

Collapse
No announcement yet.

Изпуши ми парното

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Изпуши ми парното

Днес както карам и изведнъж от таблото изляза пушек и замириса яко на изгорял кабел.Угасих я поогледах и нищо невидях.Тръгнах но парното нетръгна,тогава разбрах че е станало нещо .Ходих на майстор разглобихме я и се оказа една изгоряла платка.Намирасе зад дисплея.Та въпроса ми е можели да се направи,а ако не колко пари може да струва втора ръка.Ще пробвам да сложа и снимка

ето това трябва да сменя,поне така каза майстора.На дисплея всичко си работи без копчетата за парното
    Attached Files
    Last edited by bodolei; d.m.y г., 22:11.

Comment

Ехх този маетор явно не иска да се занимава - аз се съмнявам да трябва да смениш целя ICS. Само да се сменят изгорели компоненти първо и така - най вероятно един мощен транзистор изгоря и така на татък.

Може би при Бобо можат да го оправят ??
      Alfa 166 2.4JTD 136hp + ксенон 4300к + добавен Cruise Control + нов държач за дясно задно стъкло + ново Турбо (оригиналното така че никъв ремап мимап) + интеркулер "тунинг" от Румен + ремонтирана ГНП + още много идей за подобрение

Comment

Колегата точно от Кубрат ще се засили при Бобо
        Най добре в добър сервиз за електроника да се види какво е станало.
        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

По добре да се засили при Бобо от колкото да кара през цялата зима без парно ...
          Alfa 166 2.4JTD 136hp + ксенон 4300к + добавен Cruise Control + нов държач за дясно задно стъкло + ново Турбо (оригиналното така че никъв ремап мимап) + интеркулер "тунинг" от Румен + ремонтирана ГНП + още много идей за подобрение

Comment

гр.Русе бул.Липник119 автокомлекс ИРИДА сервиз ВАСТЕХ Пробваи мисля,че ще останеш доволен

Comment

Във вторник имам запазен час при едни агенти давидим дали немогат да го оправят,ако немогат ще пробвам в Русе където ме праща колегата,а и там ако нестане ще го пратя на кръсника ми в Сф да го занесе на Бобо.Надявам се да стане по бързо,че нося детето на ясли и е голям студ запотени стъкла и приключението ми е пълно.А пък за това ICS ми искат като най-ниска цена 300лв дано да стане за много по малко че съм малко скъсан с парите

Comment

Ако искаш се обади на Никола от Драгичево... имат и може да ти го пратят по куриер. Може да го вземеш и с ключовете. В Елин пелин също имат. Там може да се споразумеете и за самата изгоряла част. Поразтърси се ако не успеят да го направят.
                безплатни обяви
                Моята 166

Comment

Благодаря ти АСЕНОВ,ако немогат да го напраят,ще те ти пиша да ми дадеш някакви тел.да се свържа с тези момчета да се разберем.

Comment

Оправиха я тези момчета от Разград.Изляза от радиаторче зад ICS-то,че то прокапало и от там антифриза на едни кабели и от белата и някакви релета от там и те изпушват.Е срещу 300лв и доста главоболие се оправи всичко.

Comment

Колеги, обаждайте се като имате проблем с радиаторите и с това се занимаваме

Comment

Колеги как да заключа темата някои знае ли

Comment

Първоначално публикувано от bodolei Покажи съобщение
                          Колеги как да заключа темата някои знае ли

Толкова ли държиш да се заключи?

Аре от мен да мине
                          Volvo XC90 D5 '06
                          Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                          Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                          ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00